lördag 30 november 2013

Trötthet

Flyttade hit, till den s.k "friluftsstaden" Riksten, för en fyra månader sedan. Det är en håla utanför Tullinge, som i sig är en håla utanför Huddinge, som i sin tur är en förort till Stockholm. You get it. en timme till Stockholm, dvs två timmar om dagen. Inget uteliv, inget att göra. Missar du bussen (den du måste ta, för att typ...köpa mat) blir det att gå i femtio minuter.

Värsta saken är att...jag egentligen inte ville bo här. Redan bestämt mig för att splitta psykologprogrammet, så det fanns ingen anledning. Kunde ringt en kompis men...jag var bara trött just då. Var tio saker som redan gått fel. När sedan kontraktet visade sig ha en fyra månaders bindningstid, var jag nog för trött för att göra väsen av det. Och jag var dessutom i fucking jävla Riksten, klockan nio på kvällen. Med fyra väskors packning.

Var inte riktigt så illa som det stod på kontraktet heller.

"Vi förhandlar om det här i November, om vi vill fortsätta eller inte. Tänker din deposition kan typ funka som hyra för December i sådana fall, om du inte hunnit fixa lägenhet tills dess."

Efter sagda samtal i november, försäkrade jag paret in no uncertain terms att jag tänkt flytta ut snarast. Jag ville bara få skriftligt först på min nya lägenhet. För två veckor sedan gav jag dom svart på vitt. It's happening. Bad dom t.o.m säga till mig vid eventuell visning, så jag fick röjt rummet först. Så döm av min förvåning, när paret idag dels är fullständigt tagna på sängen över att jag sticker, dels hävdar kontraktet gäller tills 31 dec, dels fullständigt verkar förträngt allt de sade kvällen jag faktiskt skrev på.

Blir bara så jävla trött. Vill verkligen inte behöva behandla människor som idioter. Trycka upp papperen i ansiktet på dom, se till de verkligen förstår. Och jag vill kunna lita på människor, inte spela in varenda samtal någonsin i typ bevissyfte.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar