onsdag 22 juni 2011

Lite blandat

Har kommit fram till två saker idag.

För det första tar jag saker och ting för allvarligt. Jag har en tendens att tro att jag alltid måste pusha mig själv, eftersom det i just den stunden är sista och enda chansen jag har att göra ngt jätteviktigt. Det stämmer oftast inte. Livet är fullt av nya möjligheter, och det är snarare så att man skadar sig själv och minskar sina möjligheter ännu mer om man fortsätter på någonting som inte känns bra.

För det andra så måste man ta beslut baserade på helt ovetenskapliga känningar ibland. Det kan vara svårt. Hur kan du till exempel rättfärdiga att göra slut med ngn eller säga upp kontakten bara på grund av en aning i ditt bakhuvud som säger åt dig att det kanske skulle vara en bra idé? Att du känt dig glad och lättad när du tänkt den tanken?

Våra tankar/vår intuition är ofta mkt mäktigare än vi tror att den är, och vad vi tror/förväntar oss kommer att hända ett eller två år i framtiden har en väldigt stor sannolikhet att faktiskt också slå in.

Så i den mån det går så skulle jag vilja uppmana alla att följa sin intuition och sina känslor så mycket ni kan/vågar, och inte hänga upp er era beslut som om det vore liv och död det gällde.

That's it folks!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar